.
 .
 

Hoe ervaren coachees mij als coach?

Een kleine greep uit de praktijk--------------------

Daniëlle heeft een overwegende rol gespeeld in mijn gewonnen strijd tegen een hardnekkig minderwaardigheidscomplex. Daniëlle is vriendelijk, zachtaardig en  wekt moeiteloos vertrouwen, waardoor je haar makkelijk toelaat.  Ze kan  fantastisch luisteren en is vanaf het begin erg betrokken.  Ze kan erg goed ontrafelen en de chaos overzichtelijk maken.  Gaandeweg mijn proces wist ze mij goed en inspirerend te coachen. Ze haalde het beste in mij naar boven en gaf waardevolle gedachten mee, waarmee ik weer een stap verder kon.  Ze was zichtbaar blij wanneer ik weer een stap in de goede richting had weten te zetten. Ze liet regelmatig mijn vooruitgang zien en was daarin helder en duidelijk. Ze wist me doorlopend te motiveren. --------------------
Ik wil je ontzettend bedanken voor het coaching traject.

Je kunt heel goed luisteren en zette mij echt aan tot nadenken.

Ook heb je bewerkstelligd dat ik daadwerkelijk stappen ging ondernemen. Je bood mij perspectief. Ik voelde me erg op mijn gemak bij je. De oefeningen die je met mij deed, pas ik nu ook nog altijd toe.

Een fijne coach die ik echt iedereen kan aanraden.--------------------

Ik vind dat je écht luistert. Je geeft me de ruimte en pakt terug als ik te ver afdwaal. Je komt ook terug op wat vorige keer gezegd is waardoor voor mij nog eens bevestigd wordt dat je echt luistert. Ik krijg ook echt de indruk dat je weet waarover je praat en je komt bij mij deskundig over. --------------------

Zoals veel mensen die besluiten een loopbaancoach in te schakelen, was dit mijn eerste keer. Ik was een beetje nerveus om mijn zorgen over mijn volgende carrierestap te bespreken maar je was erg attent, innemend en prettig, waardoor ik meer openstond voor het proces. Je hebt me uitstekend begeleid om vragen te stellen en mijn eigen antwoorden te laten vinden in plaats van me alleen te vertellen wat ik moet doen, wat uiteindelijk meer voldoening geeft. Dank je!