.
 .
 

De mens achter jouw coach

 

  Ik ben Daniëlle en ik help jou weer regie over je eigen leven te pakken! Als coach stem ik af op de mens met wie ik werk.

Jij staat centraal!


Daniëlle, de professional

Ik heb het geaccrediteerde leerjaar Instrument voor Hulp afgerond aan het Itip. Daar ben ik ook zelf aan de slag gegaan met onderzoeken wat ik echt belangrijk vind, waar mijn kracht ligt en vooral wie ik ben en wil zijn als persoon.

Daarna heb ik de integratieve Beroepscoach Practitioner opleiding afgerond aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Deze opleiding heeft het Eurpean Quality Award en NOBCO keurmerk. Hierdoor ben ik als coach lid van de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches en weet jij dat mijn kennis, kunde en vaardigheden als professional getoetst zijn. 


Daniëlle, de mens achter de professional

De ander op weg helpen zoals ik eens op weg geholpen ben. Of iemand nu tegen burnout klachten aanloopt. Of in relaties zichzelf steeds vaker wegcijfert. Of gewoon in  corona tijd tegen een stuk eenzaamheid of gevoel van machteloosheid aanloopt. De vraagstellingen zijn vaak divers maar het resultaat is hetzelfde. Ik zie coachees weer zelf regie pakken en het gevoel van machteloosheid verdwijnen. Ik vind het fantastisch die verandering bij een coachee te zien en daarvan deel uit te mogen maken. Daarom heb ik gekozen voor dit mooie vak!


Ik woon in het Limburgse Heuvelland samen met mijn partner, drie honden en een kat. In mijn vrije tijd ben ik veel in de Limburgse natuur te vinden. Het is voor mij de ideale setting om uit mijn hoofd te komen. 


Andere opleidingen
Als coach ben je nooit uitgeleerd. Ik blijf in ontwikkeling om ook zo goed mogelijk maatwerk te kunnen leveren voor en echt in verbinding te kunnen zijn met mijn cliënten. Onderstaand een overzicht van trainingen die ik na mijn studie gevolgd heb.
2024

Via Schouten & Nelissen company heb ik training "de kracht van introvert zijn" gevolgd. Het geeft mij inzicht in mensen die van nature introvert zijn en de vooroordelen waar zij vaak in de maatschappij tegenaan lopen. Afstemmen op mijn cliënt vind ik heel belangrijk. En echt afstemmen en in contact zijn, kan alleen als ik inzicht heb in waarom de persoon tegenover mij is zoals die is.nobco-1